Ιδεολογία

Ιδεολογία

Η Νεολαία Εθνικής Δράσης ασπάζεται ιδέες που οι Έλληνες διακατέχονται και έχουν διαχρονικά διαπαιδαγωγηθεί. Καθώς η Ελληνική κοινωνία είναι μια παραδοσιακά συντηρητική κοινωνία οι ιδέες μας είναι :

Συντηρητισμός

Γιατί πιστεύουμε στην διατήρηση και προάσπιση των ηθών, παραδόσεων και εθίμων της πατρίδος μας. Για εμάς η διαφύλαξη των αξιών και αρχών της κοινωνίας μας θεωρείτε πρωταρχικός στόχος για την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους καθώς χωρίς αυτά τα συστατικά δεν υφίστανται πραγματική συνείδηση γύρω από την έννοια του έθνους.

Φιλελεύθερος Εθνικισμός

Διότι πιστεύουμε στην ύπαρξη του Κράτους-Έθνους και την διαίρεση του κόσμου σε έθνη με ξεχωριστή ταυτότητα. Βασικό στοιχείο που μας εκφράζει είναι η εθνική αυτοδιάθεση και λαϊκή κυριαρχία για την δημιουργία ενός ισχυρού κράτους χωρίς την διάθεση διακρίσεων και ανισοτήτων σε βάρος άλλων κρατών αλλά της επιθυμίας για την οικοδόμηση μιας περήφανης και ισχυρής χώρας.

Πατριωτισμός

Γιατί θέλουμε οι Έλληνες να είναι περήφανοι για την χώρα τους και την καταγωγή τους όπως και κάθε ξένος λαός. Η αντίληψη μας είναι ότι η Ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι συναισθηματικά δεμένη με την πατρίδας της για να υπάρχει Εθνική ενότητα έτσι ώστε να υφίστανται σαν αποτέλεσμα Εθνική υπερηφάνεια για την υπεράσπιση της Ελλάδας όταν θα χρειαστεί.

Related posts

My Account

Σύνδεση Όνομα χρήστη ή διεύθυνση email * Κωδικός * Σύνδεση Να με θυμάσαι Χάσατε τον κωδικό σας;

Posted