Πιάσε το ΠΡΕΠΕΙ από το ιώτα και γδάρε το ίσαμε το πι!

Οδυσσέας Ελύτης
(Από το «Μικρό Ναυτίλο» )

Βασικοί άξονες που διέπουν την ιδεολογία μας είναι:

 1. Η πίστη στο Έθνος, την διαχρονική του συνέχεια, την προστασία της ταυτότητάς του, καθώς και των συμφέρόντων του, τόσο στο ελληνικό κράτος όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια, στη Β.Ήπειρο, στη Πόλη, στον Πόντο, στον Καύκασο, στη Κύπρο, στη Μέση Ανατολή, στη Μεγάλη Ελλάδα, στη Διασπορά των μεταναστών, όπου υπάρχουν Έλληνες και ελληνικά συμφέροντα.
 2. Ως πατριωτική και δημοκρατική νεολαία, εναντιωνόμαστε με επιμονή και κάθε θεμιτό μέσο, σε κάθε μορφή ανθελληνικής, μηδενιστικής και ολοκληρωτικής ιδεολογίας και δράσης, συμπεριλαμβανομένης της επονομαζόμενης »πολιτικής ορθότητας» και της ολοκληρωτικής ηγεμονίας της Αριστεράς στο δημόσιο λόγο. 3. Προβάλλουμε ως μείζον πρόβλημα το δημογραφικό, προασπιζόμενοι την αξία της παραδοσιακής οικογένειας και δη των πολυτέκνων, την Ελληνίδα μάνα και την θωράκιση αυτής και των παιδιών της από τον θανάσιμο κίνδυνο της υπογεννητικότητας και της ανέχειας.
 3. Πιστεύουμε στην κοινωνική δικαιοσύνη, τον αξιοκρατικό έλεγχο, την ανταμοιβή της αριστείας, και την κατοχύρωση ίσων ευκαιριών προς όλους, ώστε να συντριβούν οι πελατειακές σχέσεις, ο ρουσφετολογικός λαϊκισμός και η κομματική ευνοιοκρατία.
 4. Υπερασπιζόμαστε την ατομική περιουσία και την ιδιωτική επιχειρηματικότητα σε ένα πλαίσιο ελεύθερης αγοράς με εποπτεία του κράτους για την διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού. Κι αυτό, διότι η ανεργία , ο μεγάλος εχθρός των νέων επιστημόνων και κάθε εργαζόμενου, έδιωξε και συνεχίζει να διώχνει χιλιάδες παιδιά στο εξωτερικό, τα οποία είναι απαραίτητα για την αληθινή ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας, που μόνο αυτή θα φέρει δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς αμοιβές, ώστε να μην φύγουν άλλοι και να γυρίσουν κι όσοι έφυγαν.
 5. Τονίζουμε πως η Παιδεία υποχρεούται να επιστρέψει στην συνταγματική της επιταγή, δηλαδή την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των Ελληνοπαίδων, στους οποίους να εμφυσά την φιλοπατρία, την πειθαρχία και την υπευθυνότητα, να τους διδάσκει τον σεβασμό και την αγάπη για τον ελεύθερο διάλογο και να προάγει παράλληλα την εφηρμοσμένη καινοτομία σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις, με απώτερο σκοπό να γίνει η Ελλάδα πρωτοπόρος της έρευνας νέων τεχνολογιών αλλά και Παγκόσμιο Κέντρο Κλασσικών Σπουδών. Πιστεύουμε στην αναβάθμιση των Δημοσίων Πανεπιστημίων και στην αποβολή από αυτά της ακροαριστερής βίας, των βανδαλισμών και του εκφασισμού της ακαδημαϊκής ζωής, ώστε να ξαναγίνουν τα πανεπιστήμια χώροι γνώσης, έρευνας και αληθινού ειρηνικού διαλόγου, πάντα στην υπηρεσία του Έθνους, που πληρώνει γι’ αυτά. Είμαστε υπέρ της αναβάθμισης της τεχνικής εκπαίδευσης, στα πρότυπα των πιο προηγμένων χωρών. Η νεότητα της Ελλάδας είναι η πιο πολύτιμη πρώτη ύλη και η επένδυση στην Παιδεία ο σιγουρότερος δρόμος να βγούμε από τα σημερινά αδιέξοδα.
 6. Επισημαίνουμε την ανάγκη διασφάλισης της δημόσιας τάξης, ισχυροποίησης της ελληνικής Αστυνομίας και όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, ως των μόνων αρμοδίων οργάνων της δημοκρατικής πολιτείας να ασκούν το μονοπώλιο της βίας, όταν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και του νόμους, ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και να επανέλθει η νομιμότητα στη Χώρα, να επιστρέψουμε σε μια φυσιολογική πολιτισμένη ζωή, χωρίς γκέτο ολοκληρωτικής βίας, ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και καθημερινή υποβάθμιση των γειτονιών μας και της υπαίθρου.
 7. Στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, την φρουρά της Πατρίδας, για την αποσόβηση των προκλήσεων, τις οποίες αντιμετωπίζει καθημερινά ο λαός μας, ιδιαιτέρως από τον τουρκικό επιθετικό σοβινισμό, ο οποίος βυσσοδομεί μέσω του Προξενείου στη Κομοτηνή, παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία στον εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο, δολοφονεί πιλότους της πολεμικής μας Αεροπορίας και συνεργάζεται με ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, διασαλεύουν την κοινωνική ισορροπία και απειλούν την ειρηνική διαβίωση των Eυρωπαϊκών λαών, ενώ εξακολουθεί την παράνομη κατοχή εδαφών της Κύπρου.
 8. Αντιτιθέμεθα σφοδρώς στη μαζική λαθρομεταναστευτική εισβολή, η οποία μαστίζει τα τελευταία χρόνια την Πατρίδα μας, όπως και στην παράνομη εγκατάσταση και προσπάθεια ενσωμάτωσης αναφομοίωτων πληθυσμών, οι οποίοι δεν δικαιούνται την χορήγηση ασύλου. Εν αντιθέσει, αιτούμαστε την αναγνώριση του καθεστώτος του πρόσφυγα στους διωκόμενους Χριστιανούς αδερφούς μας από την Μέση Ανατολή, όπως και σε όποιους αληθινά διώκονται και την παροχή φροντίδας και περίθαλψης σ΄αυτούς και τις οικογένειές τους και την παρέμβαση όλου του πολιτισμένου κόσμου για την σωτηρία και την επιστροφή και αποκατάσταση τους στις εστίες τους.
 9. Πιστεύουμε στην Ορθοδοξία, ως κιβωτό της εθνικής μας ταυτότητας, της ιστορίας μας, στη διαχρονική συνείσφορά της στην ενότητα του χριστεπώνυμου πληρώματος, στην διαφύλαξη της παράδοσης της φυλής μας και στη στενή σχέση και συνεργασία Κράτους και Εκκλησίας.
  11. Αγωνιζόμαστε για μια Κύπρο ελεύθερη, ενιαία, ελληνική, χωρίς τουρκικά στρατεύματα κατοχής κι αγγλικές βάσεις και διασφαλισμένη την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού στην ανατολικότερη έπαλξή του, ενάντια στην εφαρμογή σε βάρος των Κυπρίων αδελφών μας ενός Σχεδίου Απαρτχάϊντ, όπως το Ανάν, όπου οι Έλληνες της Κύπρου θα είναι οι «μαύροι» και οι έποικοι και οι Τουρκοκύπριοι οι «λευκοί».
 10. Είμαστε υπέρ της διεκδίκησης της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Ελληνική Εθνική μειονότητα της Β.Ηπείρου και την αναγνώριση ως μειονοτικών όλων των περιοχών, όπου διαβιούν Έλληνες.
 11. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε αναγνώριση του σωβινιστικού μορφώματος των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, σύνθετο ή παράγωγο του και υπέρ της διεκδίκησης των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας στην περιοχή των Σκοπίων, για την οποία κανείς δεν μιλά.
 12. Με όλες μας τις δυνάμεις θα πολεμήσουμε για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Μικράς Ασίας, των Ελλήνων, Αρμενίων και των Ασσυρίων.
 13. Επιδιώκουμε τη συστράτευση όλων των νέων ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων, καθώς και τη σύναψη συμμαχιών με όλες τις υγιείς δυνάμεις του Πατριωτικού χώρου, ώστε να ενωθεί η πολυκερματισμένη Δεξιά, μαζί πια με το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας, που είναι οι ιστορικοί φορείς του ελληνικού εθνικού κινήματος και να συγκροτηθεί ένα πανελλήνιο νεανικό μέτωπο, το οποίο θα μάχεται για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, αλλά και μίας Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας.

Meet Our Team

politics-team-1.jpg

The Politics theme will do you an excellent job being any kind of website you wish.

Curtis Day

Manager
politics-team-2.jpg

The Politics theme will do you an excellent job being any kind of website you wish.

Earl Stone

Finance Manager
politics-team-3.jpg

The Politics theme will do you an excellent job being any kind of website you wish.

Nora Reed

Volunteer
politics-team-4.jpg

The Politics theme will do you an excellent job being any kind of website you wish.

Jessica Brown

Volunteer

Web skills

 • JavaScript
 • CSS3
 • HTML5
 • PHP
 • MySQL

Our language skills

English
0%
Spanish
0%
French
0%
Latin
0%
Others
0%

Services

0%
Clean Design
0%
Incredible Flexible
0%
Responsive
0%
SEO Ready
0%
Free support